Mijn hart ligt buiten... in de velden, in de bossen, in de bergen, aan het water, in de modder en tussen de dieren.

Door middel van mijn camera, wil ik anderen de schoonheid van de natuur rondom ons laten voelen en beleven.

Wonend in een streek waar ik als kind opgroeide; de Vlaamse Ardennen, kan ik dagelijks mijn hart ophalen als landschapsfotografe. Ik ben het gelukkigste als ik voor dag en dauw, in alle stilte achter mijn camera in het veld kan gaan staan, en die momenten kan vastleggen op beeld.

Als natuur- en landschapsfotografe kan ik mij volledig uitleven in eigen streek, maar het verkennen van andere horizonten met de camera is iets waar ik evenzeer ontzettend van kan genieten. 

Naast mijn werk als freelance landschaps- en natuurfotografe, vind ik het ook bijzonder fijn om aan de slag te gaan met stedelijke landschappen (architectuur), en leef ik me uit in het creëren van eigen droombeelden; de Dreamscapes.

'Following your hart', for me means to be outside, in the countryside, the fields, forests, mountains, at the sea, in the mud, amongs animals...

I love to be outside before the break of dawn, in the fields, surrounded by silence, and then freeze the moment to put it on photograph. With my work I want to make people feel the magnificence of nature. Living where I grew up; in 'The Flemish Ardennes', a beautiful countryside in the south-east of Belgium, I'm surrounded by nature's beauty. I'm very fond of this region, but I also like to broaden my horizon in other countries and sceneries.

Besides my favorite subject; Nature, I also like to photograph architectural environments and create my own surrealistic images as dreamscapes. 

2018: zomer: expositie met fine-artportretten van 'baasjes en beestjes' in Bourbon-Lancy (France)

2016: Winnares 'Prijs van de architectenjury' met een reeks over de restauratie van de Sint-Pieter- en Pauluskerk in Mechelen, in de Archifocuswedstrijd

2016: zomer: expositie met portretten in Bourbon-Lancy (France)

2016: Lid van het Belgische Olympische fotografenteam (NVB) met een surrealistisch beeld 'Horebeke My Hometown'

2015: EP-kwaliteitslabel toegekend door de FEP (Federation of European Photographers) behaald met reeks landschappen

2013: Brons categorie Natuur, wedstrijd voor professionele fotografen, NVB, Nationale Vereniging Beroepsfotografen

Menu